O nás
Od one man show...
Příběh Oh Deer Bakery se začal psát v roce 2017, když Lukáš Vašek pověsil svou práci v kanceláři na hřebík a rozhodl se pracovat na své croblihové vizi. V tu dobu vůbec netušil, že jeho pokusy s croblihou sklidí tak obrovský úspěch.
Sociální sítě a osobní doporučení těch, co ji ochutnali, udělaly svoje, a tak se zvěsti o croblize dostávaly do povědomí širší veřejnosti. Následně crobliha začala dobývat českou gastro scénu a na její ochutnání se stály fronty.
Od doby, kdy Lukáš vstával ve dvě ráno, připravoval si těsto, smažil, zdobil, a pak i sám prodával uplynulo už hodně času. Mezitím potkal skvělé lidi, které kouzlo croblih také uchvátilo a Oh Deer Bakery se začalo rozůstat.
...po skvělý tým
V současné době můžete croblihu ochutnat hned ve třech provozovnách v Praze.
První byla otevřena na Bělehradské. Tato pobočka je pro nás takovou srdcovou záležitostí, jelikož zde se v podstatě začínalo. Druhá pobočka v Purkyňove ulici byla prvním pokusem o expanzi a povedla se nad očekávání dobře. Následovala Pobočka v Dejvicích.