10% SLEVA na všechny objednávky s kódem ILOVESUGAR (nelze kombinovat s ostatními akcemi)

O nás

Od one man show...

Příběh Oh Deer Bakery se začal psát v roce 2017, když Lukáš Vašek pověsil svou práci v kanceláři na hřebík a rozhodl se pracovat na své croblihové vizi. V tu dobu vůbec netušil, že jeho pokusy s croblihou sklidí tak obrovský úspěch.

Sociální sítě a osobní doporučení těch, co ji ochutnali, udělaly svoje, a tak se zvěsti o croblize dostávaly do povědomí širší veřejnosti. Následně crobliha začala dobývat českou gastro scénu a na její ochutnání se stály fronty.

Od doby, kdy Lukáš vstával ve dvě ráno, připravoval si těsto, smažil, zdobil, a pak i sám prodával uplynulo už hodně času. Mezitím potkal skvělé lidi, které kouzlo croblih také uchvátilo a Oh Deer Bakery se začalo rozůstat.

...po skvělý tým

V současné době můžete croblihu ochutnat hned ve třech provozovnách v Praze.

První byla otevřena na Bělehradské. Tato pobočka je pro nás takovou srdcovou záležitostí, jelikož zde se v podstatě začínalo. Druhá pobočka v Purkyňove ulici byla prvním pokusem o expanzi a povedla se nad očekávání dobře. Následovala Pobočka v Dejvicích.

Přidejte se k nám

Příprava croblih

Jak crobliha na svět přišla? Podívejte se do zákulisí výroby vaší oblíbené croblihy.